Next generation NWC: we krijgen support van 2 enthousiaste meiden van 16

Sinds twee weken hebben we communicatieondersteuning van twee jonge, scherpe meiden uit Doorn. Lotte Langelaar m.n. voor tekst en social media, en Magalie van Exel vooral voor filmpjes en foto’s. We zijn heel blij met deze talenten.

Ze stellen zich even voor:

Hoi! Mijn naam is Magalie en ik doe momenteel 5 atheneum op het Revius Lyceum in Doorn. Op school ben ik graag betrokken bij naschoolse activiteiten zoals the Revius Debating Society, de feestcommissie, Junior European Parliament Ambassadors er de leerlingenraad.

Omdat ik in het algemeen graag betrokken ben met van alles en nog wat (niet alleen op school maar ook met bezigheden om mij heen), was ik erg enthousiast toen mij de mooie kans werd aangeboden om werkervaring op te doen bij een project zoals Nieuwe Waarde Creaties.

Met mijn grote interesse voor een vernieuwende manier van omgaan met geld, voedsel en energie ga ik vol gedrevenheid en enthousiasme deze unieke ervaring in.’

En Lotte: ‘Hoi, ik ben Lotte en ook ik zit momenteel in VWO 5 op het Revius. Ik doe graag nuttige en leuke dingen met mijn tijd buiten school, zo zit ik onder andere bij  het debatteam, de feestcommissie en geef ik bijles.  Buiten sporten en andere buitenschoolse activiteiten om help ik nu ook mee aan het Nieuwe Waarde Creatie project. Het is een unieke gelegenheid om hele nuttige werkervaring op te doen. Een kans om bij een opstartend project mee te helpen krijg je niet vaak op mijn leeftijd, en het feit dat het een heel vernieuwend idee is om onze wereld vooruit te helpen maakt het alleen maar specialer en leuker. Ik hoop nog veel hieraan bij te kunnen dragen, en ik hoop ook zelf van deze ervaringen te leren.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *