Nieuw: zet je idee in de vorm & je waarde op aarde – 9 feb, Zeist

Ken je dat: een gaaf idee dat werkelijkheid wordt! Daar word je blij van. Vaak echter is er een kloof tussen ons hoofd met zijn creativiteit, en de werkelijkheid en materie die een ander tempo lijken aan te nemen. Hoe krijg je die twee polen in een vruchtbare verbinding?

In de vorm

Nieuwe Waarde Creaties komt met een nieuw initiatief: een workshop om jouw gave idee letterlijk in de vorm te zetten. Waarmee je ook jezelf als vernieuwende, duurzame voortrekker, extra waarde toekent. Vrijdag 9 februari, Zeist.

Wat gaan we doen?

In een kleine groep ga je aan de slag met je idee. Frouk Riemersma begeleidt jou en nog (max.) zo’n 10 anderen, een dag lang, in haar atelier. Voorbij ‘het denken’ ga je intuïtief aan de slag, op reis met materialen naar keus. Je laat het gebeuren – deze innerlijke schepping. Terugkijkend zul je versteld staan wat je hebt gemaakt, en wat het betekent en je geeft. Marnix en Ariane doen zelf ook mee.

Voor wie en waarom?

Deze nieuwe workshop is met name voor voortrekkers die met ideeën en projecten bezig zijn voor duurzaamheid en waardecreatie. De workshop kan jouw idee een kick-start geven. Het geeft kracht aan wat je doet of van plan bent.

Nieuwsgierig? Lees meer hier.
Graag tot 9 februari! Kun je niet en heb je wel interesse? Meld je dan bij ons, want we gaan deze vaker organiseren waarschijnlijk. Mail naar info@nieuwewaardecreaties.nl

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *