Common Easy Meet Up Utrecht 5 februari

Maak van je AOV een feestje!

Ben jij ondernemer of ZP-er? Wij, Bente Adriaens (linkerfoto) en Marnix Lamers, willen graag dat jij overweegt deel te nemen aan onze ‘eerste kring’ in Common Easy. Om elkaars vangnet nog sterker te maken. Dat vraagt natuurlijk goede informatie.

Daarom organiseren we een leuke en nuttige meet up in samenwerking met Common Easy. Doel is ons verder verdiepen in de voor- en nadelen en werking van Common Easy. Waarom zou je het wel doen en waarom niet? Hoe gaat het in z’n werk?

Omdat voor de meeste mensen de AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) zware kost is of lijkt, willen er een feestje van maken: we gaan dan ook samen lachen in een lachworkshop!

Beide zijn we lachcoach en ook in ruimere zin ondernemer, al 10 (Marnix) en 5 jaar (Bente). Maar we hadden nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, zoals de meesten. Terwijl we wel een stukje zekerheid in bouwen. Daarom nemen we nu deel aan Common Easy. Een AOV op een heel nieuwe, solidaire basis.

CommonEasy is een slimme tool om samen met je netwerk een backup te vormen. Een platform waarbij je elkaar daadwerkelijk financieel helpt als iemand geen facturen kan sturen omdat hij/zij uitgeschakeld is.

Weer terug naar de kern, maar met het gemak van de online wereld. Hier spaar je samen om elkaar te kunnen helpen. En als er niks gebeurt? Dan blijft het geld gewoon van jou. Je bent je geld niet kwijt. Op CommonEasy is zekerheid sociaal, slim en flexibel. Zodat het altijd in jouw voordeel werkt! De kracht van Common Easy is vertrouwen en de massa. Hoe meer ondernemers zoals jij dit vangnet gebruiken, hoe minder het per persoon ook zal kosten.

Ben jij erbij deze middag op maandag 5 februari in Utrecht? Vanaf 16 uur tot 18.30 in de Stadstuin, Europalaan. Daarna is er optioneel een prima en zeer betaalbare maaltijd (minder dan € 10).
Deelname aan de meet up is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar marnix@nieuwewaardecreaties.nl

Omdat we graag willen dat de show up hoog is, berekenen we 10 euro vergoeding als je na aanmelden toch niet kunt komen.

We hopen jullie in grote getale te ontvangen!

Vrolijke groet,
Marnix Lamers en Bente Adriaens,

Mede namens Jip de Ridder en Jeroen Doensen (Common Easy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *