Human Nature succesvol gestart

Samen met Mark Koops, en anderen, werk ik nu aan Human Nature! Dit doe ik vanuit Nieuwe Waarde Creaties. Het voelt heel goed en passend. Heel veel te doen en uit te werken. Het tilt me persoonlijk en als ondernemer weer verder op. Het is ook echt wel even wennen voor me, om zo snel een volwaardige plek in te nemen in de kern van de organisatie. Die voortbouwt op en bundelt wat al eerder gestart is. Bijzonder!

Hier ons korte nieuwsbericht:

Vrijdag 15 maart was er de geslaagde kickoff van Human Nature in Doorn, op landgoed Doornveld.
Human Nature Consultancy is een nieuwe organisatie die natuur wil laten produceren op grote schaal, ecologisch en sociaal-economisch volkomen verantwoord. We zijn een kennisgroep die investeringsvoorstellen opstelt en naar de markt brengt voor projecten in Nederland en in het buitenland, zoals Togo (West-Afrika) en Roemenië. Denk dan aan Community Farming, grote voedselbossen en andere vormen van voedsel kweken waarbij de belangen van de lokale gemeenschap, biodiversiteit en die van ondernemers samen gaan. Roemenië is nummer 1: daar starten we een eco-resort met groot voedselbos. Wil je investeren? Dan praten we je binnenkort graag bij over de kansen.

De kern van Human Nature bestaat uit Marnix Lamers en Mark Koops. Daaromheen ontstaat momenteel een groep professionals die bijdragen op specifieke terreinen, of als sparring-partner.

In de kickoff hebben we nader persoonlijk kennisgemaakt, ons verdiept in de grondbeginselen van Human Nature, en enkele projecten kort besproken. Ook hebben we meer persoonlijk bekeken op basis waarvan een ieder wel of niet mee zou willen doen.

Duidelijk een groep professionals bij elkaar met veel passie, kwaliteit en kennis van zaken!

Op de eerste foto linksboven: Mark Koops, moi, Hans ten Bergen en Heidi Koops. Tweede foto, rechts: Mark, Vincent Bogaart (Hemelse Natuur), Hans ten Bergen (project in Togo), moi, Jan Hein van der Hoeven (Executive Director Ecosystem Restoration Camps Foundation) en Heidi Jonker (PR). Derde foto hieronder: Jan Hein, Mark, Heidi.

Niet op de foto’s zichtbaar: Diederik Six (Six Architects en gastheer van de kickoff), en Cor van Gelderen (Esveld PlantenTuin / tuinprojecten) die ook direct of indirect betrokken zijn bij Human Nature.

Later meer. Een aparte website volgt later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *