4voudige waardecreatie met Biodomes

Biodome / Geodesic dome: zoveel meer dan een kas

Biodomes: unieke en breed toepasbare eyecatcher

Een Biodome is een ronde kasconstructie. Zeer degelijk: hij zuigt zich bij storm vast aan de grond. Je kunt er een ideaal klimaat in vestigen, waardoor je (bijna) jaar-rond kunt eigen voedsel kweken als organisatie. (Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden voor zelf kweken voor organisaties). Doordat de energie veel evenwichtiger circuleert, zijn er veel minder bacteriën dan in een rechthoekige kas.

Afmetingen zijn bv: diameter: Retreat: 6.27 mtr; Sanctuary: 8.12 mtr; Paradise: 10.14 mtr: dan 5 mtr hoog hoogste punt in midden. (Veel) groter is ook prima mogelijk.

Een Biodome is bovendien een heerlijke ontmoetingsplek. Dus stel je voor dat je hierin vergadert. Zo'n ronde koepel met veel daglicht is heerlijk om in een andere sfeer tot nieuwe inzichten te komen.

  • Een workshop / training.
  • Een dialoog of brainstorm.
  • Een belevenis
    Bijvoorbeeld waarbij de inhoud te maken heeft met duurzaamheid & het welzijn van de aarde.

Het is een echte eyecatcher, en neemt mensen mee in een nieuwe beleving. Hier creëer je een nieuw verhaal met elkaar. De Sustainable Development Goals zijn hier uitstekend aan te koppelen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Samen met onze ervaren partner Solardome Industries uit Engeland weten we wat er bij komt kijken om zo'n project te realiseren. De dome technisch realiseren is één, de invulling van de formule en het beheer is natuurlijk net zo belangrijk.

 

Neem contact op met:

Marnix Lamers

marnix at nieuwewaardecreaties punt nl

06 15 05 08 24