Over ons

Wat ons betreft is vernieuwing en waardecreatie een bijdrage vanuit ons hart en onze oorspronkelijkheid aan een wereld die werkt voor iedereen. Een wereld die draait op gelijkwaardigheid, co-creatie en overvloed, in plaats van schaarste, concurrentie en exploitatie. Bewustwording en verbinding vinden we daarbij heel belangrijk.

Onze missie is om de overgang naar een Nieuwe Samenleving te faciliteren. Met zorg, passie, bezieling en ook realisme en speelsheid. We hebben verschillende achtergronden, bv. in commercie en advisering, kunst en cultuur en diverse maatschappelijke initiatieven.

Het team van Nieuwe Waarde Creaties bestaat uit:

Marnix Lamers

Inspirator / Procesbegeleider

Marnix is een transformatiespecialist: helpt fundamentele verandering te realiseren binnen en buiten organisaties. Creatieve geest die bezieling, energie en sfeer opwekt. Ging en gaat zelf ook op intensief pad van transformatie - worden wie we werkelijk zijn, vanuit de oorsprong. Werkte eerder als communicator in verandertrajecten bij o.a. NS, KNVB, KNMP, V&VN, veelal vanuit communicatiebureau Communication Concert. Ontwikkelde zich tot trainer en facilitator van workshops op het gebied van communicatie, teambuilding en bewustwording. De afgelopen jaren kwamen ook naar boven de talenten van spreker, inspirator en verbinder. Startte met Nicole Recourt eind 2017 De Meewerktuin: een unieke plek en formule waar moestuinbeheer, teamtrainingen, samen koken en eten, en (natuur)beleving samenkomen. Is actief in vele vernieuwende netwerken op het gebied van duurzaamheid, MVO en bewuste keuzes. Zie ook www.linkedin.com/in/marnixlamers

Lees meer...