Wereld die werkt

Onze wereld draait steeds sneller om haar as. Sommigen van ons kijken achterom. Naar het verleden. En worden soms duizelig als de realiteit steeds sneller om hen heen draait. Anderen genieten van de snelheid waarmee alles zich nu ontwikkelt en de ervaringen die daardoor ontstaan. Ze verkennen nieuwe mogelijkheden en nieuwe methoden. Ze worden gedreven door nieuwsgierigheid naar wat ieder moment weer gaat brengen. Wat drijft jou?

Ons bewustzijn ontwikkelt zich in een exponentieel tempo. Nog nooit was er zo'n explosie van creativiteit, innovatie en ontwikkeling. Het is wel een hele uitdaging om de (concurrentie-)slagkracht van een bedrijf in stand te houden nu we van de ene realiteit in de andere rollen. Ook is de tijd van hiërarchische piramiden vol overbodige rollen met bijbehorende beschrijvingen in HR-catalogi bijna voorbij. Er is geen plek meer voor denkbeeldige muren tussen mensen en bedrijven. Er is een wereld die ons wenkt.

We moeten onze interactie namelijk verdiepen en natuurlijker laten verlopen, willen we waarde blijven creëren. Waarde die een ander vertrekpunt heeft dan ‘we moeten economisch groeien’. Daarnaast is onze Moeder Aarde aangetast en is de toekomst van de mensheid in zekere zin in gevaar. Toch zijn wij ervan overtuigd dat het goed komt. Mits we ons aandeel nemen, van binnenuit.

“Eén van de grootste misvattingen over de toekomst is dat de toekomst iets is wat ons overkomt in plaats van iets wat we vorm kunnen geven.”

Nieuwe Waarde Creaties draagt bij aan een wereld die voor iedereen ’werkt’. Een wereld die wèl werkt en ons wenkt. Een wereld vol gelijkwaardigheid, vertrouwen, overvloed, liefde. Ho, wacht even, is dat wel bedrijfstaal? Ja, als het dat voor jou is. Denk je dat dit niet kan? Wat wil je wel denken?

We inspireren en faciliteren een proces dat in essentie daarover gaat. Dat 4voudige waarde creëert: goed voor mens, organisatie, maatschappij en natuur. Zodat jouw en jullie verlangen voor vernieuwing in de vorm kunnen komen.

Lees meer op de rest van de site. Zoals bij 'Doe mee' (klik).

Samen met je collega's (van managers, bestuurders, beleidsbepalers tot changemakers op de 'werkvloer'), mensen die werkelijke mens- en (w)aarde-gerichte innovaties wensen, draag jij bij aan een wereld die ’werkt’ voor iedereen. De wereld heeft jouw bijdrage hard nodig.

Nieuwe Waarde Creaties nodigt jou uit om deel te nemen aan een Nieuwe Waarde Experience (klik). Ervaar welk krachtveld zich opent wanneer gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Wanneer jij inspiratie en energie uitwisselt en je elkaars talenten en netwerk inzet voor duurzame verandering.