Wereld die werkt

Onze wereld draait steeds sneller om haar as. Sommigen van ons kijken achterom. Naar het verleden. En worden soms duizelig als de realiteit steeds sneller om hen heen draait. Anderen genieten van de snelheid waarmee alles zich ontwikkelt en de ervaringen die daardoor ontstaan. Ze verkennen nieuwe mogelijkheden en nieuwe methoden. Ze worden gedreven door nieuwsgierigheid naar wat ieder moment weer gaat brengen.

Technologie ontwikkelt zich in een exponentieel tempo. Nog nooit was er zo'n explosie van creativiteit, innovatie en ontwikkeling. Het is wel een hele uitdaging om de (concurrentie-)slagkracht van een bedrijf in stand te houden nu we van de ene realiteit in de andere rollen. Ook is de tijd van hiërarchische piramiden vol overbodige rollen met bijbehorende beschrijvingen in HR-catalogi bijna voorbij. Er is geen plek meer voor denkbeeldige muren tussen mensen en bedrijven.

We moeten onze interactie namelijk verdiepen en natuurlijker laten verlopen, willen we waarde blijven creëren. Waarde die een ander vertrekpunt heeft dan ‘we moeten economisch groeien’. Daarnaast is onze Moeder Aarde aangetast en is de toekomst van de mensheid in gevaar. Zij zal nog lang bestaan als de mensheid verdwenen is. In dit tempo lijkt dat niet lang meer te duren. Maar het komt goed - als we ons aandeel nemen.

“Eén van de grootste misvattingen over de toekomst is dat de toekomst iets is wat ons overkomt in plaats van iets wat we vorm kunnen geven.”

 

Nieuwe Waarde Creaties draagt bij aan een wereld die voor iedereen ’werkt’. Door samenkomsten te organiseren die jouw verlangen voor vernieuwing aanwakkeren vanuit je eigen perspectief, frequentie en energie. Hierin wordt het pad dat jij beloopt helderder en concreet. Je gaat ervaren dat jouw vertrouwen en verlangen groeien gedurende deze ‘experiences’. Met inspirerende sessies, workshops, gespreksrondes en andere follow up word jij actief ondersteund en begeleid in het uitwerken en realiseren van jouw droom, jouw onderneming, jouw leven. Dat is volgens ons waardecreatie: concreet voortbouwen op waar je blij van wordt.

Samen met andere ondernemers, managers, bestuurders, beleidsbepalers, changemakers, kortom mensen die bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in werkelijke mens- en (w)aarde-gerichte innovaties, draag jij bij aan een wereld die ’werkt’ voor iedereen. De wereld heeft jouw bijdrage hard nodig.

Nieuwe Waarde Creaties nodigt jou uit om deel te nemen aan de Follow Your Future Challenge. Of aan iets anders wat we aanbieden.  Ervaar welk krachtveld zich opent wanneer gelijkgestemden elkaar ontmoeten, inspiratie en energie uitwisselen en elkaars netwerk inzetten voor verandering.